If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имал съм три 156ци и трите с велурен салон, само на едната 98г имаше избродиран ръкописен надпис "алфа ромео" Явно ги слагат тия надписи както им дойде
Емблемката някакси отвря и аз си имам! Да отбележа че снимката е прди да купя колата и преди да подхраня и почистя салона в момента е като нов!Да се изфукам го казвам
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Емблемката някакси отвря и аз си имам! Да отбележа че снимката е прди да купя колата и преди да подхраня и почистя салона в момента е като нов!Да се изфукам го казвам
Кажи тогава сега , като много се фукаш , с какво и аз да го направя като нов
Кажи тогава сега , като много се фукаш , с какво и аз да го направя като нов
Купих препарат за почистване на кожена тапицерия(куче марка не мога да се сетя точно как се казваше, но мога да мина през магазинчето и да видя) за 5,99 или за 6,99 беше, намазах попи и на другия ден с вазелин от аптеката за 1,80лв пак намазах обилно и изчаках 24 часа да го поеме и накрая с суха памучна кърпа избърсах всичко!
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Comment